Atelier gevonden in Groningen

Vanaf november zit ik samen met twee oud klasgenoten in een atelier naast het Papiermolen zwembad in Groningen. Het is een monumentaal pand waar vroeger de kleedkamers waren. Nu zijn er allemaal ruimtes voor kunstenaars, fotografen, naaiateliers enz. Lekker om nu een echte werkruimte te hebben, en ook leuk met alle verschillende creatievelingen in het gebouw. 

In het atelier hebben we eerst wat geklust, zo hebben we alle muren opnieuw gewit, verlichting geregeld en een extra wandje geplaatst. Daarna zijn we erin getrokken. Als je het leuk vindt om langs te komen ben je van harte welkom! We hebben koffie en thee :) Maak even een afspraak via het contactformulier. Via de knop hieronder kom je op de juiste pagina:  

Tot snel?! 

IMG_20161102_172219.jpg
IMG_20161109_221725.jpg
DSC_5489-7.jpg

Schilderen als een moderne Monet

'Schilderen als een moderne Monet' - zo luidt de kop in het NRC. Tijdens mijn eindexpositie in juli werd ik geïnterviewd en dinsdag 6 september verscheen het artikel in de krant. Wat een eer! 

Daarna begonnen de telefoontjes en emails binnen te stromen. 'Wat overkomt me nu?!' dacht ik. Bijzonder is het om te horen van wildvreemden dat je ze hebt geraakt, zelfs via een afbeelding in de krant. Al die reacties geven een nieuwe boost om weer lekker te gaan schilderen na een welverdiende zomervakantie! 

Het artikel is hier terug te lezen online. 

Ps. Ik ben op zoek naar atelierruimte in Groningen, vooral om mijn werk aan mensen te laten zien en als opslagplaats. Heb je een tip? Laat het me dan weten! De gouden tip wordt beloond :) 

20160913_125344-01 (1).jpeg

Eindexamen expositie 'Finals' 9-14 juli

Hoeraa! Ik ben afgestudeerd! Met een 7,5 en een 8. Mijn afstudeerwerk is te zien van zaterdag 9 juli t/m donderdag 14 juli in de Oude Suikerfabriek in Groningen. Het is vrij toegankelijk en ik hoop er de elke dag te zijn. Zie ik jullie daar? 

 

 

 

 

Adres: Energieweg 9, Groningen 

Openingstijden:

Opening: za 9 juli 16 - 19 u 

zo 10 juli -  12-17u 

Ma 11 juli - do 14 juli - 10 - 21 u