Schilderen als een moderne Monet

'Schilderen als een moderne Monet' - zo luidt de kop in het NRC. Tijdens mijn eindexpositie in juli werd ik geïnterviewd en dinsdag 6 september verscheen het artikel in de krant. Wat een eer! 

Daarna begonnen de telefoontjes en emails binnen te stromen. 'Wat overkomt me nu?!' dacht ik. Bijzonder is het om te horen van wildvreemden dat je ze hebt geraakt, zelfs via een afbeelding in de krant. Al die reacties geven een nieuwe boost om weer lekker te gaan schilderen na een welverdiende zomervakantie! 

Het artikel is hier terug te lezen online. 

Ps. Ik ben op zoek naar atelierruimte in Groningen, vooral om mijn werk aan mensen te laten zien en als opslagplaats. Heb je een tip? Laat het me dan weten! De gouden tip wordt beloond :) 

20160913_125344-01 (1).jpeg