Atelier gevonden in Groningen

Vanaf november zit ik samen met twee oud klasgenoten in een atelier naast het Papiermolen zwembad in Groningen. Het is een monumentaal pand waar vroeger de kleedkamers waren. Nu zijn er allemaal ruimtes voor kunstenaars, fotografen, naaiateliers enz. Lekker om nu een echte werkruimte te hebben, en ook leuk met alle verschillende creatievelingen in het gebouw. 

In het atelier hebben we eerst wat geklust, zo hebben we alle muren opnieuw gewit, verlichting geregeld en een extra wandje geplaatst. Daarna zijn we erin getrokken. Als je het leuk vindt om langs te komen ben je van harte welkom! We hebben koffie en thee :) Maak even een afspraak via het contactformulier. Via de knop hieronder kom je op de juiste pagina:  

Tot snel?! 

IMG_20161102_172219.jpg
IMG_20161109_221725.jpg
DSC_5489-7.jpg